Prikbord

Verhalen, gedachten, agendapunten en nog meer…

Wandelcoaching

Dinsdag 3 december 2019
Wandelend in gesprek over vragen die je bezighouden. Dat kan nu ook bij ‘Langszij Coaching & Therapie’.
Tijdens de wandeling is er ruimte voor jouw vragen, een luisterend oor en verdiepende vragen. Het in beweging zijn geeft je letterlijk en figuurlijk lucht en brengt een frisse creatieve wind.
wandelcoach
Samen kunnen we kijken naar thema’s als:

  • Het zoeken van rust en balans
  • Betekenisvol leven
  • Zelfvertrouwen
  • Grenzen
  • Verlangen
  • Je koers bepalen
  • Levensvragen
  • ….

Vind je het fijn om daarover in gesprek te gaan, maar ben je liever buiten dan in een praktijkruimte? Dan is wandelcoaching wellicht wat voor jou.

We kunnen telefonisch kennis maken. Voordat we gaan wandelen ontvang ik je coachvraag graag per mail. De wandelingen zijn in de regio Barneveld of elders in overleg.

De kosten voor de wandelcoaching van ongeveer een uur zijn 70 euro.

In het kort:

Langszij Coaching & Therapie biedt ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening, coaching en therapie; rondom kanker, verlies, rouw en onvervulde kinderwens.

Blog:

Wil je bericht als ik een nieuwe blog plaats? Laat dan hier je email adres achter:

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder="E-mailadres" show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-cyan-bluish-gray-border-color has-text-color has-black-color has-background has-white-background-color" email_field_classes="has-cyan-bluish-gray-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="Gelukt! Er is zojuist een e-mail naar je verzonden om je abonnement te bevestigen. Bekijk de e-mail en klik op ‘Volgen bevestigen’ om je in te schrijven."]

Contactgegevens:

Bouwina de Haan-Voogt
Sweijslaan 6
3771 HZ Barneveld
Tel: 06 4455 4989
info@praktijklangszij.nl

npvo
alles over rouw