Prikbord

Verhalen, gedachten, agendapunten en nog meer…

Opladen

En toen was het scherm zwart! Ja, ik had mijn laptop eerder aan de oplader moeten leggen… Maar eenmaal aan de oplader gebeurt er niets! Oeps… en dat op 1 januari 🙁


Inmiddels zijn we een paar dagen verder en alles doet het weer! Na heel wat uren wachten, en herstelwerkzaamheden is mijn laptop zelfs sneller dan eerst. Met dank aan mijn man.

Ga jij ook wel eens te lang door? Tot het licht echt uit gaat? Ik herken het wel. Niet alleen bij m’n laptop, maar ook in andere dingen. Nog even doorgaan… Tja, dat blijkt niet altijd zo’n goede keus. Op tijd opladen is goed voor mijn laptop en ook voor mezelf.

Mijn laptop en telefoon hebben zo’n handig icoontje waarmee ik kan zien hoeveel procent het apparaat is opgeladen. Bij mensen is niet zo makkelijk af te lezen hoe opgeladen ze zijn.

Voor mezelf weet ik wat ik nodig heb om opgeladen te blijven. Zo was het goed om vorige week vakantie te hebben, tijd voor andere dingen waar ik energie van krijg. Wandelen (met vrienden), lezen, een mooie film, gezellig eten met familie, een logeetje… Dat was fijn!

Ik hoop dat jij ook voldoende energie hebt.
En gaat het toch mis? Zoek dan hulp! Voor je laptop en/of voor jezelf.

In het kort:

Langszij Coaching & Therapie biedt ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening, coaching en therapie; rondom kanker, verlies, rouw en onvervulde kinderwens.

Blog:

Wil je bericht als ik een nieuwe blog plaats? Laat dan hier je email adres achter:

Contactgegevens:

Bouwina de Haan-Voogt
Sweijslaan 6
3771 HZ Barneveld
Tel: 06 4455 4989
info@praktijklangszij.nl

npvo
alles over rouw