Prikbord

Verhalen, gedachten, agendapunten en nog meer…

Leven met Zin; Inspiratiebijeenkomsten voor als je kanker hebt (gehad)

“Leven Met Zin” inspiratiebijeenkomsten zijn speciaal voor mensen met (zingevings-) vragen rond kanker. Deze bijeenkomsten organiseer ik samen met Wijnanda Heslinga. Kanker zet je leven op zijn kop. Leven met of na kanker is anders… Je hebt te maken met de ziekte en (gevolgen van) behandelingen. Hoe ga je verder?

Je ervaart angst, verdriet, eenzaamheid en onzekerheid. Hoe ga je om met al die emoties? Allerlei vragen kunnen je bestormen over je energie, relaties, zelfbeeld, zingeving, werk. Niet op alle vragen is een antwoord, wel kunnen we samen onderweg zijn en bemoediging geven en ontvangen.

Op een inspiratiebijeenkomst is ruimte voor jou en jouw verhaal. Een kleine groep van max. 10 deelnemers. We gaan met elkaar ervaringen delen en aan de slag met verschillende werkvormen. Je ontdekt hoe je weer meer zin in je leven kunt ervaren, vanuit Gods vrede en rust.
Levenskunst is weer zien wat je mogelijkheden zijn om te genieten en zinvol bezig te zijn!

Voor wie?
Als jij kanker hebt of hebt gehad en op een inspirerende manier aan het werk wilt met (levens)vragen, ben je welkom. Eventueel samen met iemand die je dierbaar is; zoals een familielid, vriend(in), partner.

Wie zijn wij?
Wij zijn Wijnanda Heslinga (www.schildertaal.nl) en Bouwina de Haan. Wij begeleiden de bijeenkomsten vanuit onze vakkennis als coaches en eigen ervaring met kanker.

Wanneer?
Vanwege de corona maatregelen gaan de bijeenkomsten in het najaar 2020 niet door.

Nieuwe data volgen!

Waar?
Het Schaffelaar Erf in Barneveld
Uiteraard houden we rekening met de maatregelen van het RIVM vanwege het Corona-virus.

Kosten?
€27,50 inclusief koffie/thee en materialen per bijeenkomst.
€100,- bij inschrijving voor vier bijeenkomsten.
Mocht dit bedrag een probleem zijn, neem even contact op dan zoeken we samen naar een oplossing.

En verder…
… nieuwe data, onderwerpen en locaties volgen; heb je een verzoek of wil je op de hoogte gehouden worden, laat het dan weten!

Voor meer informatie en aanmelden

In het kort:

Langszij Coaching & Therapie biedt ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening, coaching en therapie; rondom kanker, verlies, rouw en onvervulde kinderwens.

Blog:

Wil je bericht als ik een nieuwe blog plaats? Laat dan hier je email adres achter:

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder="E-mailadres" show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-cyan-bluish-gray-border-color has-text-color has-black-color has-background has-white-background-color" email_field_classes="has-cyan-bluish-gray-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="Gelukt! Er is zojuist een e-mail naar je verzonden om je abonnement te bevestigen. Bekijk de e-mail en klik op ‘Volgen bevestigen’ om je in te schrijven."]

Contactgegevens:

Bouwina de Haan-Voogt
Sweijslaan 6
3771 HZ Barneveld
Tel: 06 4455 4989
info@praktijklangszij.nl

npvo
alles over rouw