Jouw verhaal in coronatijd!

‘Samen sterk tegen Corona’ Die slogan zie je overal. Vraag jij je ook af hoe je sterk kunt zijn tegen Corona? Een tijd die allerlei emoties en praktische vragen oproept. Een tijd waarin je van alles moet laten, misschien ook een tijd met nieuwe mogelijkheden. Loop jij tegen dingen aan in je leven als gevolg van deze coronatijd? Verlang jij er naar om meer rust te ervaren? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou!

Tijdens een bijeenkomst van 2 uur is er aandacht voor jouw verhaal in coronatijd. Een avond met ruimte om elkaar in een veilige omgeving te ontmoeten. Er is ruimte voor jou en je verhaal, in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. Een avond om te helen door te delen. En te ontdekken wie of wat jouw anker is, waar jij je aan vast kunt houden in deze Corona-tijd. Daarbij heb je zelf de keus wat je wel of niet wilt vertellen. En een avond waar je ontdekt wat jou kan helpen om meer rust te ervaren.

Voor wie?      
Voor ieder die aandacht wil geven aan de gevolgen van het leven in coronatijd. En hoe je hiermee kunt omgaan. Je bent welkom om samen met een familielid of vriend(in) te komen.

Wanneer?
Woensdag 9 december, 19.30-21.30 uur
Andere data volgen, ik hoor graag als je belangstelling hebt
Inloop vanaf 19.15 uur met koffie en thee

Kosten?
15 euro per persoon (neem even contact op als dit een probleem is)

Waar?
Koolhovenstraat 2
3772 MT Barneveld
We houden ons aan de RIVM richtlijnen i.v.m. corona

Meer info en Aanmelden:
info@praktijklangszij.nl

Voor meer informatie en aanmelden

Eén reactie

 1. Reactie van een deelnemer:

  Al mijmerend was ik aan het overdenken wat ik zou schrijven. Wat schrijf ik wel of niet? Wat wil de ander weten over deze bijeenkomst om een afweging te maken ook eens een kijkje te komen nemen en zo kan ik nog even doorgaan. Overigens gewoon gaan want koffie word voor je ingeschonken en een betere ober kan ik me niet wensen. Alles is corona proof.

  Er is veel onzekerheid in corona tijd maar ik was ook onzeker of ik überhaupt wel naar zo’n groep wilde gaan en wat ik daar dan zou willen doen?? luisteren kan altijd had ik me voorgenomen.

  Alleen daar zou al een heel verhaal over te schrijven zijn want wat hoor ik als ik écht luister???

  Ik heb geprobeerd te luisteren naar de ander en ook naar mezelf. Dat klinkt wat vreemd maar ik heb mezelf horen vertellen wat de corona tijd me heeft gegeven of genomen. Ik weet het wel maar hardop uitspreken en weten zijn 2 aparte zaken.

  Wat mooi om met elkaar in gesprek te zijn over de stormen op ieders levenszee. De zee is hetzelfde maar onze schepen zijn allemaal anders en de uitrusting voor ons schip ook. Toch hebben we allemaal een doel in ons leven en daar varen we naar toe waarbij we dankbaar gebruik maken van onze ankers.
  Corona heeft veel afgenomen maar de liefde tot elkaar en met elkaar krijgt wel een andere dimensie.

  Ik ben begonnen met te schrijven dat corona onzekerheid geeft en ik sluit af met je aan te moedigen want met zekerheid kan ik zeggen dat dit een fijne bijeenkomst was.

  Een deelnemer of mede schipper op de levenszee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.