Prikbord

Verhalen, gedachten, agendapunten en nog meer…

Jouw verhaal in coronatijd!

‘Samen sterk tegen Corona’ Die slogan zie je overal. Vraag jij je ook af hoe je sterk kunt zijn tegen Corona? Een tijd die allerlei emoties en praktische vragen oproept. Een tijd waarin je van alles moet laten, misschien ook een tijd met nieuwe mogelijkheden. Loop jij tegen dingen aan in je leven als gevolg van deze coronatijd? Verlang jij er naar om meer rust te ervaren? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou!

Tijdens een bijeenkomst van 2 uur is er aandacht voor jouw verhaal in coronatijd. Een avond met ruimte om elkaar in een veilige omgeving te ontmoeten. Er is ruimte voor jou en je verhaal, in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. Een avond om te helen door te delen. En te ontdekken wie of wat jouw anker is, waar jij je aan vast kunt houden in deze Corona-tijd. Daarbij heb je zelf de keus wat je wel of niet wilt vertellen. En een avond waar je ontdekt wat jou kan helpen om meer rust te ervaren.

Voor wie?      
Voor ieder die aandacht wil geven aan de gevolgen van het leven in coronatijd. En hoe je hiermee kunt omgaan. Je bent welkom om samen met een familielid of vriend(in) te komen.

Wanneer?
Woensdag 9 december, 19.30-21.30 uur
Andere data volgen, ik hoor graag als je belangstelling hebt
Inloop vanaf 19.15 uur met koffie en thee

Kosten?
15 euro per persoon (neem even contact op als dit een probleem is)

Waar?
Koolhovenstraat 2
3772 MT Barneveld
We houden ons aan de RIVM richtlijnen i.v.m. corona

Meer info en Aanmelden:
info@praktijklangszij.nl

Voor meer informatie en aanmelden

In het kort:

Langszij Coaching & Therapie biedt ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening, coaching en therapie; rondom kanker, verlies, rouw en onvervulde kinderwens.

Blog:

Wil je bericht als ik een nieuwe blog plaats? Laat dan hier je email adres achter:

Contactgegevens:

Bouwina de Haan-Voogt
Sweijslaan 6
3771 HZ Barneveld
Tel: 06 4455 4989
info@praktijklangszij.nl

npvo
alles over rouw