Prikbord

Verhalen, gedachten, agendapunten en nog meer…

Huiskamerlezing “Samen Leven”

Op dinsdag 1 maart 2016 geef ik een huiskamerlezing in de Toon Hermans Salon Barneveld over het thema ‘Samen-Leven rondom kanker’.

Kanker heb je niet alleen, ook je partner, familie, vrienden zijn hierbij betrokken.

Ik nodig je uit om samen met iemand die dicht bij je staat naar deze avond te komen, maar voel je ook vrij om alleen te komen.
Je kunt je aanmelden voor deze avond via info@thsbarneveld.nl. Je bent vanaf 19.15 uur welkom, de avond begint om 19.30 uur en is rond 21 uur afgelopen.

Het adres van de Toon Hermans Salon Barneveld is Krommestraat 4, 3771 HB Barneveld

In het kort:

Langszij Coaching & Therapie biedt ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening, coaching en therapie; rondom kanker, verlies, rouw en onvervulde kinderwens.

Blog:

Wil je bericht als ik een nieuwe blog plaats? Laat dan hier je email adres achter:

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder="E-mailadres" show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-cyan-bluish-gray-border-color has-text-color has-black-color has-background has-white-background-color" email_field_classes="has-cyan-bluish-gray-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="Gelukt! Er is zojuist een e-mail naar je verzonden om je abonnement te bevestigen. Bekijk de e-mail en klik op ‘Volgen bevestigen’ om je in te schrijven."]

Contactgegevens:

Bouwina de Haan-Voogt
Sweijslaan 6
3771 HZ Barneveld
Tel: 06 4455 4989
info@praktijklangszij.nl

npvo
alles over rouw