Coaching & Therapie

Iemand die langszij komt en samen opvaart om weer op koers te komen

In je leven ervaar je soms problemen waar je alleen niet uitkomt. Dit kunnen thema’s zijn die steeds terugkeren, zoals onzekerheid, angst, eenzaamheid, verdriet, boosheid, sombere gevoelens en gedachten. Ook kan er korter of langer geleden iets moeilijks gebeurd zijn wat steeds opnieuw aandacht vraagt. Het is goed om dit te delen met mensen die je vertrouwt. Soms kom je er ook met je vrienden of familie niet uit, dan is het goed als je hulp vraagt. Ik kijk graag met je mee en samen met jou onderzoek ik wat jou kan helpen in je leven.

De problemen spelen ook een rol in de relaties die je hebt. In overleg met jou betrek ik de mensen die voor jou belangrijk zijn bij de gesprekken. Als psychosociaal hulpverlener help ik jullie om te gaan met de moeilijkheden en samen verder te groeien.

Relatietherapie

Willen jullie je relatie graag verbeteren? Of weet je echt niet meer hoe je samen verder kunt gaan? Voel je je niet veilig en verbonden in je relatie? Of ervaar je andere relatieproblemen?

Ik help jullie graag om je (opnieuw) veilig met elkaar te verbinden, vanuit je eigen authentieke zelf.

Wandelcoaching en therapie

Wandelend in gesprek over vragen die je bezighouden. Dat kan bij ‘Langszij Coaching & Therapie’.
Tijdens de wandeling is er ruimte voor jouw vragen, een luisterend oor en verdiepende vragen. Het in beweging zijn geeft je letterlijk en figuurlijk lucht en brengt een frisse creatieve wind.

Ik heb goede ervaringen met coaching en therapie tijdens een wandeling. Je hoeft elkaar niet aan te kijken, en bent toch in contact. Ook maak ik tijdens het gesprek gebruik van wat er in de natuur voorhanden is.

Online coaching en therapie

Is de reisafstand naar Barneveld te ver voor jou, qua kilometers of vanwege gezondheid, dan bied ik je de mogelijkheid tot online coaching en therapie. In een veilige online omgeving kunnen we met elkaar in gesprek.

In het kort:

Langszij Coaching & Therapie biedt ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening, coaching en therapie; rondom kanker, verlies, rouw en onvervulde kinderwens.

Blog:

Wil je bericht als ik een nieuwe blog plaats? Laat dan hier je email adres achter:

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder="E-mailadres" show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-cyan-bluish-gray-border-color has-text-color has-black-color has-background has-white-background-color" email_field_classes="has-cyan-bluish-gray-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="Gelukt! Er is zojuist een e-mail naar je verzonden om je abonnement te bevestigen. Bekijk de e-mail en klik op ‘Volgen bevestigen’ om je in te schrijven."]

Contactgegevens:

Bouwina de Haan-Voogt
Sweijslaan 6
3771 HZ Barneveld
Tel: 06 4455 4989
info@praktijklangszij.nl

npvo
alles over rouw