Activiteiten

In samenwerking met anderen organiseert
Langszij Coaching en Therapie
thema ontmoetingen rondom Rouw en Verlies

Themadag ‘Zin in leven’

Donderdag 14 november 2024

De confrontatie met kanker heeft een grote impact en roept veel levens- en zingevingsvragen op. Ze gaan over kwetsbaarheid, over sterfelijkheid, over hoe nu verder?

Deze dag staat in het teken van ontmoeting, (h)erkenning en bemoediging. Het is een kleinschalige ontmoetingsdag voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten.

Deze themadag wordt georganiseerd door de stichting Als kanker je raakt. Bouwina de Haan en Wijnanda Heslinga begeleiden deze dag.

Wanneer: 14 november 2024
Tijd:          10.30-15.00 uur met een inloop vanaf 10.15 uur
Waar:       Het Beauforthuis, Woudenbergseweg 70, 3711 AB Austerlitz

Je kunt je alvast aanmelden via deze link: Aanmelden bijeenkomsten – Als kanker je raakt

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie: bel met 06-28964266.

Meetingontmoeting kinderloosheid

In het kort:

Langszij Coaching & Therapie biedt ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening, coaching en therapie; rondom kanker, verlies, rouw en onvervulde kinderwens.

Blog:

Wil je bericht als ik een nieuwe blog plaats? Laat dan hier je email adres achter:

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder="E-mailadres" show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-cyan-bluish-gray-border-color has-text-color has-black-color has-background has-white-background-color" email_field_classes="has-cyan-bluish-gray-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="Gelukt! Er is zojuist een e-mail naar je verzonden om je abonnement te bevestigen. Bekijk de e-mail en klik op ‘Volgen bevestigen’ om je in te schrijven."]

Contactgegevens:

Bouwina de Haan-Voogt
Sweijslaan 6
3771 HZ Barneveld
Tel: 06 4455 4989
info@praktijklangszij.nl

npvo
alles over rouw